












Vážení a milí příznivci a členové našeho klubu. Na žádost některých z Vás jsme připravili Zvýhodněné letní sady vín a dobrot z naší nabídky. Přednost dostala frizzante, která se k létu hodí úplně ideálně, dále nabízíme vinařské brambůrky, a dobroty od firmy Mixit, které přidáváme do balíčků, nebo nabízíme k přímému prodeji. Na e- shopu dle domluvy s obchodním zástupcem nenabízíme.
Někteří z Vás, kteří již balíčky zakoupili se ptají, zda by bylo možné daný balíček zakoupit se slevou znovu. Balíčky jsou vždy v omezeném množství nabízeny na dobu 1 týdne od pondělí do neděle. Po tomto datu je možné již ukončený balíček se slevou zakoupit pouze na základě domluvy předem.
Přejeme Vám příjemné chvíle pohody s víny a dobrotami z našeho Vinného klubu.
Vladislav Kos
Spolu s MKS Blovice děkujeme včerejším účastníkům naší degustace v Blovicích za to, že přišli, za to že se zapojili do diskuze, za to, že nakoupili předváděná vína a že přispěli ke skvělé atmosféře degustace, která byla prostě skvělá a byla pozitivně ovlivněna i prostředím nově zrekonstruovaného prostoru "nové podsvětí". Každý účastník si našel to svoje víno, které mu chutnalo. A to byl i účel naší degustace. Široká nabídka vín nemůže uspokojit všemi nabízenými víny. Ale pokud účastníkovi degustace chutná alespoň jedno víno z nabízených, jsem spokojen. Škoda jen, že "přespolní" byli ve většině proti "Blovičákům". Možná tomu příště bude jinak. Objednaná vína, brambůrky, sušené sýry si můžete vyzvednout ve středu 16.4. na tržišti v Blovicích od 11 - 16 hodin.
Váš Vladislav Kos
Včerejší degustace v příjemném prostředí v Café ADAstra se povedla. Účastníci ochutnali 7 špičkových vzorků z Vinařství Štěpán Maňák i 3 vynikající vzorky z Vinařství Karel Novotný. Ke zdaru akce přispělo i připravené občerstvení a ochotná, příjemná obsluha zaměstnanců CafeAdAstra.
Ochutnáváme další víno z Vinařství Vajbar z Rakvic - Sauvignon 2023. Tento svěží, lehký, suchý Sauvignon v pozdním sběru má jemně zlatavou barvu, v chuti můžeme cítit nezralou mandarinku a červený grep, ve vůni převládají tóny černého rybízu a zralých citrusů. V závěru ho provází jemná mineralita. Umím si ho představit s krémovým kozím sýrem.
Nedalo nám, abychom neochutnali Pálavu, vlajkovou loď vinařství. ve verzi Fizzante. Vinařství zpracovává frizzante novou metodou a to tak, že při fermentaci odchytávají vzniklý CO2 do zvláštních tlakových lahví a ten potom při lahvování vrací do vína. Je tak syceno přírodním CO2 a perlení je tak mnohem jemnější, nežli když je víno syceno technickým CO2, Je také lépe zachována aromatičnost vína. Frizzante je tak celkově jemnější.
Rozšiřujeme naši nabídku o výrobky čokoládovny Janek, které budeme přidávat do dárkových balíčků. Také jsme vyzkoušeli Vinařské brambůrky, které se liší od klasických menším obsahem soli a jsou tak vhodné k vínu. Zahájili jsme také ochutnávání vín z Vinařství Vajbar z Rakvic. První tři vína i s popisem budou již zítra na našich stránkách.
Stránka 1 z 12 - 112 položek celkem
Pokračováním na e-shop s víny potvrzuji, že je mi více než 18 let.